Simen Bøhmer

Skal lede Front Systems-team i vekst

Simen Bøhmer blir ny CTO I softwarefirmaet Front Systems.

Publisert

Han har tidligere jobbet i Unified Messaging Systems ASA og som utvikler, software-arkitekt og leder i Unit4 (Agresso ERP), skriver Front Systems i en pressemelding.

‘Entusiastisk produktmann’

– Jeg gleder meg til å jobbe i et lite norsk selskap som leverer sin løsning via sky-tjenester. Jeg er en entusiastisk produktmann med lang erfaring fra å jobbe med forretningsapplikasjoner og innovasjon, og jeg liker å jobbe tett på utviklere for å påvirke løsninger i riktig retning. Samtidig synes jeg det er det utrolig gøy når man klarer å levere god arkitektur av sky-tjenester; robuste løsninger som gir kundene stabile og sikre løsninger, samtidig som bedriften kan levere til svært mange kunder uten at kostnadene går i taket, sier Simen Bøhmer.

Digitalisering av motebutikker

Front Systems er et heleid norsk selskap som driftes og utvikles av personer med inngående kjennskap til butikkdrift. Siden 2007 har Front Systems designet og utviklet Norges ledende fashion-retail-plattform, og er i dag markedsledende i sin bransje.

Front Systems fokuserer på å gi kundene det de trenger for å fungere optimalt i en stadig mer krevende butikkhverdag. I utviklingsavdelingen jobbes det kontinuerlig med masterdata-management og integrasjoner, RFID og automatisering av butikkrutiner som varetelling og varemottak. I tillegg har Front Systems integrasjoner med verdens beste eCommerce plattformer som Shopify, Magento, WooCommerce, med flere.

Ledende aktører innen tekstilbransjen, blant annet Høyer, Superdry, Holzweiler og Ferner Jacobsen bruker Front Systems, heter det i pressemeldingen..

Blir viktig brikke

– Simen blir en viktig brikke i ledergruppen. Han skal lede et team med utviklere som skal vokse seg større i tiden som kommer. Simen er en dedikert og produktfokusert CTO med fokus på brukeren av systemet, og vi er veldig glade for å ha ham med på laget, sier Marius Lindholt, daglig leder i Front Systems.

Powered by Labrador CMS