Anett Bøe (t.h.) og Anett Sørlie

Skal utvikle Ilses univers i Norge

To Anett-er, Bøe og Sørlie, skal utvikle Ilse Jacobsens univers videre i Norge.

Publisert

Etter mange år med agenter i Norge besluttet Ilse Jacobsen å satse videre på det viktige, norske markedet med egne ansatte. Anett Bøe ble ansatt som landansvarlig våren 2019, og senere ble Anett Sørlie ansatts om salgskonsulent. Sørlie har tidligere jobbet med Ilse Jacobsen i Pegasus agenturer fra 2007 til 2014, så hun er godt kjent med Ilses univers.

Det er et stort univers og en omfattende produktmiks de to skal selge ut fra showrommet i Moteforum: Klær, regntøy, støvler, sko, sandaler, vesker, hudpleie og en rekke andre tilbehørartikler.

Etter at de forrige agenturet i Norge ble avsluttet lå salget nede et halvt års tid, så det var et krevende arbeid å bygge det opp igjen. Men merkenavnet llse Jacobsen er godt kjent og veletablert, så vi har fått en god start, sier Anett Bøe.

Mange av de tidligere kundene er med igjen, og vi er godt i gang med å få nye kunder, legger hun til.

- Med sin karakteristiske skandinaviske stil og design er Ilse Jacobsen et merke som er lett å like og lett å gjenkjenne. Derfor kom vi raskt i gang, og satser friskt videre. Vi jobber tett med hovedkontoret i Danmark, og Ilse Jacobsen selv er svært engasjert i det norske markedet. Og det er svært hyggelig å se at vi kommer inn både hos tidligere og nye kunder selv om markedet er tøft. Fordi vi har et så bredt spekter av produkter dekker vi mange typer kunder: mote, livsstil, interiør, sport, undertøy, brud, sko og hudpleie.

Ilse Jacobsen er kanskje mest kjent for sine ikoniske gummistøvler. I Norge selger vi mer klær, mens støvler og regntøy komme rpå andre, og tredjeplass, sier Anett Bøe.

Anett og Anett dekker hele landet, og har en travel hverdag med mye reisevirksomhet. - God kontakt og personlig oppfølging av kundene er svært viktig for oss, slår de fast.

Powered by Labrador CMS