Anett Ringstad Jalland og Jørgen Jalland

Solgte butikkene, beholder agenturet

Ekteparet Jalland har solgt sine seks Ganni-butikker for nærmere 40 millioner kroner, men beholder agenturet for det danske motemerket.

Publisert

Av Nils Vanebo

Ekteparet Anett Ringstad Jalland og Jørgen Jalland har solgt de seks butikkene de har bygget opp, men beholder agenturet for det danske motemerket Ganni. Finansavisen skrev i juli at ekteparet kunne cashe inn mellom 30 og 40 millioner kroner for salget av butikkene.

Ganni ble etablert av Ditte og Nicolaj Reffstrup i København i 2000, og har hatt en fin vekst. Fondet L Catterton, som kjøpte 51 prosent av Ganni i 2017, har kunngjort at de ønsker å eie butikkene selv.

Anett R. Jalland fikk agenturet for Ganni i Norge da hun var 21 år gammel. Den første butikken ble etablert i Hegdehaugsveien i Oslo i 2012, og de kommende årene kom åpnet de nok en butikk i Oslo samt i Sandvika, Stavanger, Bergen og Kristiansand. I fjor fikk de en samlet omsetning på 37 millioner og et resultat på seks.

– Vi er veldig fornøyd med salget og det var en god timing for oss å kapitalisere, samtidig som Ganni har veldig spennende planer fremover, både i Norge og i andre verdensdeler. De ekspanderer kraftig i USA og Asia og er i ferd med å bli en global merkevare, sier Jørgen Jalland til Retailmagasinet.

Jørgen Jalland har vært daglig leder for de seks butikkene og vil fortsette med det i inntil to år. Anett R. Jalland vil fortsette med agenturet.

Powered by Labrador CMS