Større bredde hos Tif Tiffy

Tif Tiffys kolleksjoner for høsten og neste vår bærer preg av en myk, feminin look med en miks av det rå.

Publisert

Det danske merket hadde en fantastisk start i Norge med skjerf, og Tove Sørlund solgte store lass av skjerf med Union Jack og Stars and Stripes-motiver. Nå presenteres det kolleksjoner med atskillig større bredde. I tillegg til meget stort utvalg av skjerf er det en stor strikkekolleksjon med gensere, jakker og maxijakker i mange ulike, delikate mønstre, strukturer og teknikker. Det er også en lang, blomstret kjole, volangskjørt, regnjakker og en mengde luer, votter, hansker og sokker.

Fargene som Tif Tiffy tar utgangspunkt i, er de myke, nordiske, støvede fargene kombinert med nye, varme krydder-farver som eksempelvis saffran og mustard.

I kolleksjonen finnes naturligvis også basisfargene, som grå toner og sort, som har fått nytt liv med den lille prikken over i’en med den frekke Royal-Blue. Og spennende innslag med knallsterke farger.

Det er brukt lekre og spennende materialer som printet velour og ensfarvet velour krydret med litt med volanger på skjørtene.

Tif Tiffys strikkprogram er som alltid i gode, italienske kvaliteter og med en feminin og lekker finish.

- Det er et vell av farger å velge mellom. De er harmoniske og godt avstemte, slik at de glir i hverandre så du alltid har noe du kan kombinere og matche. Eller du kan dra til med en knallfarge, sier Tove Sørlund entusiastisk.

På messene i august selges både siste del av høsten og vårkolleksjonen, og i tillegg finnes det en rekke varer for omgående levering.

Tif Tiffy har også utviklet en god og lett tilgjengelig B2B-plattform som gjør at kundene har varer tilgjengelig hele tiden.

Tove Sørlund selger Tif Tiffy sammen med Gry Lindboe fra showrommet i Norwegian Fashion Center.

Powered by Labrador CMS