Haileys for dame

TAM Fashion satser i Norge

TAM Fashion tilbyr fast fashion for både damer, herrer og barn. Nå satser de i Norge.

Publisert

TAM Fashion ble etablert i 2012, med hovedkontor i Hamburg og logistikkavdeling og lager på totalt 18000 kvadratmeter i Neustadt-Glewe i nord-øst-Tyskland. Bak selskapet står personer med lang bransjeerfaring som innså at det tradisjonelle systemet med forhåndsbestilling ikke passer i dagens retail-virksomhet. Konseptet traff meget bra. Selskapet har hatt sterk vekst. I 2018 var omsetningen 72 millioner euro, med salg i rundt 3000 butikker i 37 land.

Haileys for menn

Produksjonen foregår i Østen, og selskapet har egne kontorer for å sikre at de har kontroll over hele produksjonskjeden. 90 prosent av leverandørene i er BSCI-sertifisert. I 2017 åpnet TAM Fashion B2B webshop for at kundene kunne bestille selv gjennom hele døgnet. I 2019 leverte webshopen rundt 10 prosent av den totale omsetningen.

TAM Fashion er markedsfokusert og legger stor vekt på tett samarbeid med kundene og høy kundeservice.

- Vi er opptatt av å jobbe som et selskap som fokuserer på å behandle andre som vi håper å bli behandlet - med ærlighet og rettferdighet. Målet vårt er å utvikle vinn-vinn-partnerskap med alle våre leverandører og detaljhandelpartnere for langsiktig fordel for begge våre organisasjoner, heter det i selskapspresentasjonen.

Selskapet har følgende merker:

Haileys

Rask og rimelig mote med ne fullverdig kolleksjon av fasjonable plagg for motebevisste, unge damer.

Haileys Men

Trendy kvalitetsklær for unge menn.

Z-ONE

Z-ONE for motebevisste damer fra størrelser fra 40 til 50.

Zabai One

Feminin casual fashion med fokus på detaljer.

Powered by Labrador CMS