Ut på tur. aldri sur! Roar og Lise Selbæk er på veien i to uker.

Ut på salgstur i bobil

Lise og Roar Selbæk i Selected Brands har lagt ut på en noe annerledes salgstur. Denne uken la de ut på langtur i leid bobil, og skal være på veien i to uker.

Publisert

- Kundene synes det er kjempemorsomt. De smiler fra øre til øre når vi kommer, sier de.

- Vi har mange kunder rundt i hele Norge og må ut på veien for å treffe dem. Da vi skulle legge opp denne turen fikk vi kjempeproblemer, fordi det ikke var åpne hoteller vi kunne ta inn på. Derfor ble det bobil denne gangen

Visning i det fri. Lise fikk besøk av Torunn i Centrum Sko i Kristiansand Smandag kveld.

De startet turneen i Kristiansand, der de besøkte butikker på dagtid, og sannelig ble det ikke kveldsvisning også, foran bobilen, med besøk av Torunn i Centrum Sko. Visning, hyggelig handel og servering med rødvin og rundstykker fra Circle K. – Alt er mulig, det går seg til, humrer Roar.

- Vi er ikke bobilmennesker, men denne turen er morsom fordi vi møter spå mange positive kunder. De er optimistiske, og gjør det bra. De vi har besøkt hittil, har samme, eller høyere omsetning enn fjoråret hittil i år, så det er tydelig at butikker ute i distriktet som ikke driver med billigvarer er dyktige og klarer seg bra, sier Lise.

Nå går ferden videre via Sandnes, Stavanger, Haugesund, Bergen, Sunnmøre, Molde, Åndalsnes og Røros til Trondheim, hvor de snur og ekspederer butikker i Gudbrandsdalen, Lillehammer og Hamar på vei hjem igjen.

Powered by Labrador CMS