herremann
herremann

Lilleba kåret til Gaselle

Lilleba er blant 2112 norske bedrifter som kan kalle seg en Gaselle-bedrift i 2012.

Publisert

Lilleba var en av designerne som viste sine kolleksjoner for neste vår og sommer under Oslo Fashion Weeki august. Foto: Helle Hynne

Gaselle er en årlig kåring gjort av avisen Dagens Næringsliv, for norske bedrifter med ryddig økonomi og jevn omsetningsøkning. For å oppnå Gaselle-status må bedriften de siste 4 år ha omsetning på over 1 million kroner, levert godkjent regnskap, minst doble omsetningen, positivt samlet drifsresultat og omsetningsvekst hvert år.

Lilleba består av Silje Sivertsen og Nina Eikerol, som designer undertøy og nattøy til han og henne, til liten og stor. Plaggene er av bambus, og designerne er opptatt av at tekstiler som selges med Lilleba-logoen er produsert under de beste forhold både når det gjelder mennesker og miljø.

Bambusen de bruker dyrkes uten bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel, og tekstilene er PH-nøytrale, suger til seg fukt og er myke mot huden.

– Det er viktig for oss at klærne er funksjonelle og behagelige. Så langt det er mulig, skal det være rom for å vokse i klærne, slik at de varer lengre, skriver designerne på Lillebas nettsider.

"

Herremann er Lillebas herrekolleksjon. Foto: Lilleba

Relaterte artikler

Powered by Labrador CMS