Golden Goose Deluxe Brand til Norge

Blender Agency har nylig lansert det italienske merket Golden Goose Deluxe Brand for aller første gang i Norge. Et merke som er mest kjent i dag for sine designersko.

Publisert

Merket ble grunnlagt av det italienske ekteparet Francesca Rinaldo og Alessandro Gallo, men ble nylig kjøpt opp for nærmere 4 milliarder kroner av The Carlyle Group, de samme som kjøpte Supreme for noen år tilbake.

Golden Goose Deluxe Brand ble etablert i 2000 med hovedkontor i Venezia, Italia, og er et raskt voksende high-end livsstil moteselskap, med sterk posisjonering i luksus-sneaker segmentet, globalt. Takket være sitt særegne design hvor skoene blir gitt en unik vintage-look for hånd, har selskapet i de siste årene levert en rekord av kontinuerlig høy vekst, og genererte mer enn 100 millioner euro i inntekter i 2016, med internasjonale markeder som står for nesten 60% av inntektene.

Golden Goose Deluxe Brand distribueres over hele verden gjennom et nettverk av mer enn 700 ekslusive multi-brand butikker og franchisetakere, sammen med direkte flaggskip butikker. Kikker man rundt seg under fashion weeks i utlandet, hører det til sjeldenhetene at man ikke spotter Golden Goose sneakers på motepersonligheter.

Per i dag er skoene blitt lansert i 10 av de beste butikkene i landet. De butikkene som vil få inn Golden Goose kommende sesong er: Den Dama, Bolina, G12 Eger, Timalu, Bogart Tønsberg, Rolfsen Stavanger, Autrement Bergen og Retro Bergen og Trondheim. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS