onepiece-thomas-adams

Onepiece mest synlig i Paris

– Et skikkelig PR-kupp som gjør at vi får mye oppmerksomhet, sier en meget godt fornøyd Thomas Adams i Onepiece. Det lille norske selskapet er svært synlige på Who`s Next i Paris. 120 messeverter går rundt i Onepiece-dresser og gir merket topp profilering.

Publisert

Thomas Adams er godt fornøyd med oppmerksomheten som messevertene i Onepiece-dresser gir ham i Paris.

Onepiece har en dyktig fransk agent som har markedsført merket så godt at de franske messearrangørene bestilte dresser til samtlige av sine messeverter.

– Helt topp for oss. En helt ordinær bestilling, uten noe sponsing fra vår side. Når vi kan få så god markedsføring og i tillegg få betalt for det, er det helt topp, smiler Adams.

Det er bare tre år siden Adams startet Onepiece sammen med Knut Gresvig og Henrik Nørstrød. Deretter har alt gått rett til værs. Først tok det av i Norge. Da den første bølgen av bestillinger la seg i hjemlandet, gikk Onepiece inn i Sverige, med minst like stor suksess. Nå har selskapet 400 kunder i 11 land, en nettbutikk som går så det suser og egne konseptbutikker rundt om i verden: Oslo, Stockholm, Gøteborg, Malmø, Helsingfors, Berlin, London og Los Angeles.

For øyeblikket er Australia det raskest voksende selskapet. Omsetningen passerte 90 millioner i fjor, og tallene på bunnlinjen er svarte, tross den voldsomme veksten.

– Det har gått uvirkelig fort. Men vi har beholdt kontrollen selv om det blir mye armer og bein og svært mye jobbing fordi vi vokser så raskt på så mange forskjellige steder samtidig. Nå er vi 50 medarbeidere, men trenger flere. En viktig nøkkel til suksessen er å få rekruttert dyktige agenter. Like viktig er at vi har satt ut lager- og logistikk til en dyktig partner i Rotterdam. Det har fungert bra og gjør oss til en god og pålitelig leverandør. Den store utfordringen nå er å få vist fram våre nye kolleksjoner med nye onepiece-modeller, jakker, t-skjorter, singleter, gensere. Vi er ikke bare den heldekkende jumpsuiten som det hele startet med, sier Adams.

Messeverter i Onepiece møtte de besøkende i Porte de Versailles.

Relaterte artikler

    KONTAKT

    P.b. 130, N-2261 Kirkenær
    469 41 000 redaksjonen@tekstilforum.no

    Redaktør:
    Georg Mathisen
    90 93 28 97