100norway2015_ldf_photo-cre
100norway2015_ldf_photo-cre

100% Norway fra London til Lillestrøm

I september ble utstillingen  100% Norway vist i Tent London under London Design Festival. I januar kommer den helnorske utstillingen til Oslo Design Fair (tidligere Gave- og Interiørmessen).

Publisert

Foto: Siren Lauvdal

Funksjonalitet, minimalisme og nyskapning er det norsk design har blitt kjent for, og 100% Norway viser en del av den norske designarven. Utstillingen inkluderer alt fra prototyper fra nyetablerte designere, til prisvinnende nye og gamle norske designikoner.

100% Norway har med produkter som både er designet og produsert i Norge. Utstillingen er kuratert av Benedicte Sunde fra DOGA og Peppe Trulsen fra Norwegian Icons. Årets utstilling arrangeres av Utenriksdepartementet, den norske ambassaden i London og Norsk design- og arkitektursenter (DOGA). Innovasjon Norge, Oslo Design Fair og Norwegian Icons er med som samarbeidspartnere. Utstillerlisten er sterkere enn noen gang, med 33 av Norges mest talentfulle designere representert.

«The ones to watch» - skriver Wallpaper om årets utstilling. Norge er ikke lenger den usynlige lillebroren, men har kommet ut i rampelyset og markert seg både i Skandinavia og på den internasjonale designscenen.

Oslo Design Fair, som jobber med å spisse messens norske profil ønsker med utstillinger som 100% Norway å posisjonere messen i Skandinavia, og gjøre ODF attraktiv også for internasjonale innkjøpere. ODF skal utover å være en innkjøpsmesse, vise både verden og Norge hva som skjer på designfronten her hjemme.

Oslo Design Fair arrangeres i Norges Varemesse på Lillestrøm 28. til 31. januar neste år.

Powered by Labrador CMS