jannike-moe

Åpner MOTEUKA med et smell

Vi åpner MOTEUKA med et smell! Åpningsdagen, mandag 1o. august, vil det være masse aktiviteter; masse god musikk, underholdning og faglige innslag, forteller Jannike Moe i Norsk Moteforum. Men det vil skje mye resten av uka også, med motevisninger av merker og leietakere hver eneste dag, fortsetter hun.

Publisert

MOTEUKA «tyvstarter» med «preweek» fra 6. august, hvor innkjøpere kan booke avtaler med de leverandørene som har åpent showrom. Mandag 10. starter den «ordentlige» Moteuka. Det ventes stor trafikk, blant annet fordi mange Texcon-medlemmer har vært på messe på Gardermoen i helgen og fortsetter innkjøpene i showrom de første dagene av uka.

- Vi regner med at det kommer masse folk på mandag. Derfor lager vi kick off-party på mandag kveld. Marianne Jemtegård er kveldens DJ og konferansier, og det blir en fin blanding av underholdning og faglige innslag, forteller Jannike Moe:

- Det blir musikkinnslag ved fiolinist Benjamin Sko, danseunderholdning, en debatt om norske motebutikker og hvordan de skal lykkes. I tillegg skal Tekstilforum og Virke kåre Årets beste butikk.

Det blir også trekning av fantastiske goodiebags som er gitt av leverandører på huset.

Men det er ikke bare på mandag det skjer. - Hver dag blir det uteservering fra Maschmanns grill og bar. Inne i atriet blir det vinbar og gode lunsjtilbud. Det skal serveres energishots, is fra Kulinaris og andre smaksprøver. Det blir dessuten en egen ladestasjon for mobiltelefoner og nettbrett. Og de som ønsker å freshe seg opp, kan få behandling i NeglAkademiets neglebar og Wintermark & Isadoras make up-bar.

Den offisielle delen av MOTEUKA avsluttes med vorspiel og bransjetreff fredag 14. august med Marianne Jemtegård som DJ, god servering og mange overraskelser, lover Jannike Moe.

Powered by Labrador CMS