BIJORCHA for smykkerm og bijouteri

BIJORHCA Paris er det internasjonale møtestedet for alle som skaper, produserer og handler med smykker, bijouteri og klokker. I dagene fra 4. til 7. september vil 550 utstillere vise sine kolleksjoner for rundt 15 000 innkjøpere i den franske hovedstaden.

Publisert

Halvparten av utstillerne og vel 35 prosent av de besøkende kommer fra til sammen ca 100 forskjellige land. Messen arrangeres i tilknytning til moteshowet Who’s Next, og går av stabelen samtidig på utstillingsområdet Paris Porte de Versailles.

Omfattende tilbud

BIJORHCA er bygget opp rundt fire universer:

CREAM BY BIJORHCA er en samling av 40 spesialmerker. FASHION omfatter designer-, motesmykker og aksessoarer. FINE JEWLERY viser gull, juveler, sølv, stål og klokker. ELEMENTS presenterer utstyr for gullsmeder og juvelérer, ny teknologi, forsikring og sikkerhetsinstallasjoner.

Dypdykk i trender

BIJORHCA Paris inviterer de besøkende med på en unik. Det skjer i to spesielle fora, designet av stylisten Elizabeth Leriche, med utgangspunkt i utstillernes smykker. Hun viser den moderne kvinne i sine mange fasetter: Retro Luxury’presenterer henne som et mysteriøst, sofistikert ikon, Neo Tribal får fram hennes eventyrlystne sider, Dark Rebel trekker frem de opprørske trekkene, og Graphic Eighties viser referanser til åtti-årenes moter.

De to forumene er The Fashion Trends som viser trender innen motesmykker og bijouteri, ogThe Precious Gallery som er viet ekte smykker.

Powered by Labrador CMS