boheme
boheme

God messestemning i København

Messene i København har gjort grep som gjør dem bedre og mer aktuelle. Da messehallene stengte dørene fredag kveld, var arrangørene godt fornøyd etter å ha fått mange positive tilbakemeldinger fra både utstillere og innkjøpere.

Publisert

Bra trafikk og god stemning på CIFF på torsdag.

CIFF i Bella Center har gjort en rekke forandringer i sitt konsept de siste årene og har fått en meget god messe som tydeligvis fungerer bra for både utstillere og innkjøpere.

Utstillere Tekstilforum var i kontakt var stort sett godt fornøyd, selv om de fleste selvsagt alltid ønsker seg mer folk. Men det påvirker de som kjent i stor grad selv med det de gjør av forarbeid og markedsføring i forkant og med aktiviteter på standen.

Boheme hadde en godt synlig stand og var fornøyd.

Med utvidelse av de «unge» områdene Sleek og Lab, med Urban i en egen hall, med et profesjonelt og godt kuratert Raven og Raven Project for eksklusive herremerker, med gode uteområder og loungeområder innendørs kunne CIFF tilby gode og hyggelige arbeidsforhold for både utstillere og innkjøpere i Bella Center. Ved å flytte hovedinngangen for de besøkende ble det en helt annen gjennomstrømning av folk gjennom områder som tidligere var mørke og triste og svært dårlig besøkt.

Håndmalte boxershortsmotiver hos Muchachomalo på standen til Syversen.

Syversen, Boheme og Rosenvinge er tre norske utstillere som satser mye på messen i Bella Center, og som var fornøyd med dagene i København. Det var mange norske innkjøpere som tok turen til Danmark, spesielt de som jobber med dameklær.

Arrangørene er fornøyd og melder om gode besøkstall, med høy andel av internasjonale besøkende. På Revolver var det 65 prosent internasjonale innkjøpere.

Revolver Village med potensial

Øksnehallen er kjernen i Revolver Village

Revolver har gjort dristige grep med å etablere «Revolver Village» i og rundt Øksnehallen og Kødbyen i København sentrum. Med mange fine serveringsteder og fine uteområder og med utstillere i små og store lokaler rundt hovedkvarteret Øksnehallen. Arrangørene har skapt en fin ramme og et miljø som kan utvikle seg til noe meget bra. En god atmosfære for skandinaviske og internasjonale designdrevne merker, som er det Revolver bygger sin eksistens på. Men det kan bli mye bedre med skilt og veivisere som forteller tydeligere hvilke merker som finnes i de forskjellige lokalene,

Line Holte, som er agent for blant andre Cathrine Hammel, forteller at messen stort sett fungerer bra, og at det jevnt over har vært god trafikk på standen.

En av utstillerne som nektet å akseptere det hun karakteriserer som en «bortgjemt» stand var Line Varner i Line of Oslo. Hun har deltatt på CPH Vision og nå Revolver i ti år år og har alltid stort trafikk og høy omsetning på sin stand. Hun hadde bestilt en stor stand, som vanlig, men ble flyttet ut av Øksnehallen. Noe hun nektet og fikk ordnet seg stand på CIFF og Bella Center i siste øyeblikk i stedet.

Powered by Labrador CMS