LLB
LLB

L-L-B til London Fashion Week

Den norske designeren Lisbeth Løvbak Berg stiller med sin nye kolleksjon Sheltered 2 på Scoop under London Fashion Week. - En multifunksjonell og hybrid kolleksjon som representerer bærekraftig slow fashion, ifølge designeren.

Publisert

Lisbeth Løvbak Berg

Det er tredje gang L-L-B viser en økologisk og etisk kolleksjon på London Fashion Week.

Lisbeth Løvbak Berg har studert mote på Høgskolen i Oslo. Hun har erfaring fra motehusene Hemyca og Philippa Lepley Couture, hun har assistert Nina Skarra, og er medgrunnlegger av Les ateliers Vortex, et konseptuelt kunstatelier i Dijon, Frankrike.

Visningen er et gjensyn med Sheltered, et konsept konstruert og designet for kvinner i farta. Med inspirasjon fra omgivelsene og naturkreftene er plaggene en tekstil beskyttelse mot vind og regn, en urban kamuflasje; en maskerade for bylivet.

Designene er ikke bare nyskapende og anvendelige, de er ukonvensjonelle, konstruktive og fremtidsrettede. Plaggene er håndlagde av økologisk bomull og bambus, med originale L-L-B trykk, ifølge en pressemelding fra L-L-B.

Alle plaggene er håndlaget i Frankrike ved bruk av økologiske og bærekraftige teknikker. L-L-Bs grunnleggende verdier gjenspeiles i plaggene; bærekraftighet og multi-funksjonalitet.

Powered by Labrador CMS