Rica-kveld

Minimessa i Trondheim og Tromsø - Nytt hotell og nye åpningstider

Det blir minimesse i Trondheim og Tromsø som vanlig den siste uka i april, med noen endringer sammenlignet med tidligere messer. Endringer i åpningstider og nytt hotell i Trondheim er de viktigste endringene.

Publisert

Foto: Rica Nidelven

- Vi la messen til nye Clarion Hotell & Congress i oktober, men har valgt å avslutte samarbeidet. Hotellet inntok en holdning både når det gjelder pris og tilrettelegging rundt messa som ga oss et klart signal om at de egentlig ikke var særlig interessert i å ha oss som kunde. Det tok vi selvsagt konsekvensen av, sier trioen bak minimessa, Otto Davidsen, Arnulf Sagplass og Ove Hansrud.

- I stedet har vi nå inngått samarbeid med Rica Nidelven, som tilbyr oss flotte forhold, så det er ingen tvil om at det blir en kjempefin messe i Trondheim til våren, sier de tre.

Andre åpningstider

- Vi har invitert utstillerne til å komme med tilbakemeldinger som kan bidra til at vi får en bedre gjennomføring av messene. En av de viktigste meldingene var at alle som stiller ut, må holde seg til de åpningstidene som er fastsatt og ikke og forsvinne før messa slutter. Når vi annonserer med et visst antall merker på messa, må alle innkjøperne få anledning til å se og kjøpe disse merkene innenfor de åpningstidene som er satt, ikke risikere å komme til tomme stander.

Dette har gjort at vi nå legger messa i Trondheim til tirsdag 23. og onsdag 24. april, med åpningstid fra 10 til 18 på tirsdag og 10 til 16 på onsdag. Så kan utstillerne velge om de vil reise videre til Tromsø onsdag kveld eller torsdag formiddag.

Kutter ut søndag

Messa i Tromsø blir som før i Clarion Bryggen hotell, men med start torsdag ettermiddag, 25. april. Da holder standene oppe fra klokka 15 til 18. Messa fortsetter med åpningstider 10 til 18 fredag 26. april og 10 til 18 lørdag 27. april, og avsluttes med party for utstillere og innkjøpere lørdag kveld. Vi har erfart at søndagen fungerer dårlig som messedag, så den kutter vi ut.

Det blir innført et gebyr som belastes dem som ikke overholder åpningstidene. Dette er ikke noe vi finner på, men et klart ønske fra utstillerne, sier Davidsen, Sagplass og Hansrud.

Mer informasjon om minimessa på www.minimessa.no

Powered by Labrador CMS