moteforum
moteforum

Minimesse i Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø

I høst blir det minimesser i Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø. Det starter i Norsk Moteforum i Oslo torsdag 22. og fredag 23. oktober. Mandag 26. og tirsdag 27. oktober er det messe i Scandic City Hotel i Bergen, onsdag 28. og torsdag 29. i Scandic Solsiden i Trondheim og fra fredag 30. oktober til søndag 1. november i Clarion the Edge Hotel i Tromsø.

Publisert

Høstens minimesser strater i Norsk Moteforum.

Minimessearrangørene har inngått en samarbeidsavtale med Norsk Moteforum slik at alle leietakerne i huset har anledning til å delta i minimessa i Oslo. De utstillerne som er påmeldt på en eller flere av de andre minimessene, men som ikke har showrom i Norsk Moteforum, får tilbud om gratis stand i atriet i Moteforum.

- Hittil har Minimessa vært et tilbud til innkjøpere i kyst-Norge om lettere tilgang til mellomkolleksjoner og omgående-merker. Med samarbeidet med Norsk Moteforum gir vi også et tilbud til innkjøpere i Øst- og Sør-Norge, sier Ove Hansrud i Minimessa.

For Norsk Moteforum er samarbeidet med Minimessa et ledd i arbeidet med å skape mer aktiviteter i huset og gi flere og bedre tilbud til innkjøpere.

- Minimessa skal være en effektiv handelsarena og en hyggelig møteplass for bransjen. Som vanlig legger vi opp til felles middager og sosiale samlinger på alle stedene vi er. Høstens høydepunkt er som vanlig lutefiskaften i Tromsø fredag 30. oktober. Interesserte utstillere og innkjøpere kan lese mer på www.minimessa.no, og påmeldingsfristen for utstillere er 15. september.

Tekstilforum lager et eget minimesse-ekstra med informasjon om utstillere og merker som deltar. Dette distribueres i forkant av messene, sier Hansrud.

"
Powered by Labrador CMS