otto-og-arnulf-lite

Ny minimesse i Trondheim og Tromsø

Det nærmer seg minimesse i Trondheim og Tromsø igjen. Neste minimesse er siste uka i oktober: Onsdag 24. og torsdag 25. oktober i Trondheim og 26. til 28. oktober i Tromsø. Påmelding skjer på www.minimessa.no og påmeldingsfristen er 15. september.

Publisert

Minimessene i Trondheim og Tromsø er blitt svært populære både blant leverandører og innkjøpere. Ildsjelene bak er Otto Davidsen og Arnulf Sagplass.

- Stadig flere leverandører med mellomkolleksjoner finner ut at minimessa er en effektiv måte å treffe kunder i Trøndelag og Nord-Norge på, sier Otto Davidsen, en av ildsjelene bak minimessa. – Dette er en effektiv og fremfor alt en sosial og hyggelig møteplass for bransjen og for kundene våre. På messa i april hadde vi godt over 50 utstillere og mer120 merker samlet, noe som gjør messa stadig mer interessant for innkjøperne. Og vi venter flere nå!

Nytt hotell i Trondheim

- Denne gangen har vi skiftet hotell i Trondheim. Nye Clarion Hotel & Congress på Brattøra er det største og mest avanserte konferansehotellet i Norge. Her får vi alle utstillerne på ett plan, og vi skal sørge for topp messestemning på dagtid og hyggelig stemning med fellesarrangement på kvelden, sier Otto Davidsen.

Minimessa flyttes til nye Clarion Hotel & Congress i Trondheim

Nettside for påmelding

- I Tromsø blir vi som vanlig på Clarion Bryggen Hotel. Her samler vi innkjøpere og leverandører til tradisjonelt lutfisklag på fredagskvelden og felles middag og party på lørdag, så det blir både en nyttig og hyggelig helg, lover Davidsen.

Som vanlig samarbeider vi med Tekstilforum, som gir ut Minimesse-ekstra i forkant, med ekstra distribusjon til butikker fra Nord-Møte til Finnmark. Tekstilforum tar seg også av all påmelding, og har laget en egen webside for messa, www.minimessa.no, noe som gjør det lettere å få informasjon og melde seg på.

Utstillere må melde seg før 15. september.

- Vi ønsker også å registrere alle innkjøpere på messene, og vi henstiller at de også går inn på hjemmesiden og registrerer seg på forhånd, sier Davidsen.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS