hotell-Trondheim

Rekordstor minimesse

Minimessa i Trondheim og Tromsø slår alle rekorder. Onsdag 25. oktober samles mer enn 50 leverandører med totalt 130 merker på Clarion Hotel & Congress i Trondheim. Fra fredag 26. oktober fortsetter minimessa på Clarion Hotel Bryggen i Tromsø med godt og vel 60 utstillere og 140 merker.

Publisert

Nye Clarion Hotel & Congress på Brattøra er nytt vertskap for minimessa i Trondheim.

Stadig flere utstillere har oppdaget at minimessa er en effektiv og hyggelig handelsarena og et trivelig og sosial møteplass. Til denne messa har pågangen vært så stor at vi har måttet si nei til utstillere på grunn av hotellkapasiteten, sier Ove Hansrud i Tekstilforum, som er medarrangør av minimessa sammen med Arnulf Sagplass og Otto Davidsen.

- Vi har store forventninger om at en lang rekke innkjøpere kommer innom messene for å treffe sine faste leverandører og i tillegg får anledning til å kikke på nye merker. Og vi skal sørge for både effektive og hyggelige minimessedager, med felles middag i Trondheim på onsdagskvelden i det flotte, nye hotellanlegget til Clarion på Brattøra. Og ikke å forglemme den tradisjonelle lutefiskaftenen i Tromsø, sier Otto Davidsen og Arnulf Sagplass.

Det er et stort utvalg av merker og leverandører i alle kategorier: Herre, dame, barn, sko, smykker, bijouteri og annet tilbehør.

Klikk her for å laste ned oversikten over utstillere

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS