revolver-1
revolver-1

Senere augustmesse i København

Arrangørene av den danske moteuken  har blitt enige om datoer for de tre neste messene i København: Februarmessen 2016 går i uke 5, fra onsdag 3. til fredag 5. februar. Augustmessen 2016 går i uke 32, fra onsdag 10. august til fredag 12. august. Februarmessen 2017 går fra onsdag 1. februar til fredag 3. februar.

Publisert

Augustmessen i København flyttes til uke 32.

De to messerrangørene CIFF og Revolver og de tre involverte branseorganisasjonene Wear, Dansk Mode & Textil og DAFI har etter mange møter og overveielser blitt enige om datoer som de mener vil gavne den danske moteukens videre utvikling. Dermed har de klart å bli enige om å samle moteuken på tre ukedager og unngått å kollidere med den skandinaviske ferieavviklingen.

Avviklingen av augustmessen faller noen dager senere enn i år. Dette vil påvirke Texcons innkjøpsmesse og Moteuka. Texcon vil arrangere sin messe lørdag og søndag 13. og 14. august og Moteuka vil starte mandag 15. august.

I en pressemelding fra de danske arrangørene heter det blant annet:

- Vårt altoverskyggende mål har vært å skape den mest slagkraftige, effektive og optimale plattform som kan tiltrekke seg flest mulig innkjøpere samt skandinaviske og internasjonale pressefolk. Vi har tatt oppgaven med å tilrettelegge de opitimale moteukedatoer meget seriøst, og det har vært en felles ambisjon for samtlige aktører bak moteuken å samle alle om de samme ukedagene, onsdag, torsdag og fredag.

For å etterkomme ønsker fra detaljister som har problemer med å komme til København på hverdager er det bestemt at CIFF showroms i Bella Center har åpent i etterkant av den kommende messen, lørdag 6. og søndag 7. februar 2016.

Powered by Labrador CMS