minimessa-1
minimessa-1

Stor interesse for minimessa

Det er stor interesse for å delta på Minimessa. Ved påmeldingsfristens utløp onsdag hadde vel 30 leverandører meldt seg på en eller flere av minimessene i Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø.

Publisert

Nytt av året er minimesse i Norsk Moteforum i Oslo. Her blir alle leietakere med mellomkolleksjoner og ekspresskolleksjoner involvert. I tillegg vil minimesseutstillere som ikke har fast showrom i Moteforum ha stands i atriet i første etasje. Minimessa i Moteforum blir torsdag 22. og fredag 23. oktober.

Deretter fortsetter det i Scandic City Hotel i Bergen mandag 26. og tirsdag 27. oktober, i Scandic Solsiden i Trondheim onsdag 28. og torsdag 29., med avslutning i Tromsø fra fredag 30. oktober til søndag 1. november.

- Vi er godt fornøyd med oppslutningen, med rundt 25 utstillere i Bergen og Trondheim og over 30 i Tromsø. Her kan innkjøperne velge i over 70 merker, med en god spredning av dameklær, herreklær, smykker, sko og tilbehør, innredning og datautstyr, sier Otto Davidsen og Ove Hansrud i arrangørstaben. – Og eventuelle etternølere som har glemt påmeldingsfristen har muligheter til å bli med om de er veldig raske, legger de til.

Powered by Labrador CMS