Marlies Dekkers visjoner og kolleksjoner

Den nye kolleksjonen til Marlies Dekkers er inspirert av den meksikanske kunstneren Frida Kahlo. Designeren selv presenterte seg og sin kolleksjon for en begeistret tilhørerskare i Norwegian Fashion Center.

Publisert

Dekkers (som oser av stjernekvaliteter) var flydd inn for anledningen av Syversen og holdt en presentasjon av sin visjon og kolleksjon.

Dekkers kaller seg feminin feminist og arbeider for at kvinner kan både være sterke og sexy. Hun er selv en anerkjent kunstner. En kjole som er lang foran og veldig kort bak, er blant annet innkjøpt av et anerkjent museum i Nederland.

Marlies Dekkers jobber i grenselandet seksuell frigjøring og kvinnebevegelse, og balanserer mellom karriere, klær, kvinne, mor, designer og trendskaper.

Det er tydelig at hun har en egen fanskare både i Norge og rundt om i verden, og mange kom for å se og høre henne, og få tatt bilde sammen med henne. Hennes undertøy har også vært avbildet i Playboy. Hun ønsker at kvinner skal føle seg vel i hennes undertøy- og badetøy- kolleksjoner. Og til syvende og sist handler hennes visjoner om at kvinner skal være tro mot seg selv.

Den nye kolleksjonen ble presentert på lerret, sammen med hennes visjoner, liv og virke. En svært personlig presentasjon.

Foto: Helene Remøy

Powered by Labrador CMS