Blender-standen dekket et stort område i senmterhallen i Bella Center

Blender-suksess på CIFF

De siste sesongene har Blender Agency satset tungt på CIFF i Bella Center i København. Med de aller fleste av sine merker i en stor fellesstand som både er blitt en snakkis og et samlingspunkt for mange.

Publisert

Denne sesongen er Blender-standen sen tralt plassert i senterhallen og det har vært meget travle dager, med stor trafikk både hos Blenders internasjonalemerker og hos de norske merkene FWSS, Cala Jade og Diemme. Daglig leder i Blender Agency, Kyrre Alver, er godt fornøyd: - CIFF er viktig for oss, og etter h vert føler jeg at vi er viktig for CIFF også. Vi har et meget godt samarbeid, og de legger forholdene fint til rette for oss.

I løpet av høsten flytter Blender Agency fra Skøyen til eget hus i Nedre Slottsgate, med fem etasjer hvor det blir plass til både showrom, egne lokaler for Diemme, FWSS og Cala Jade, salg og administrasjon.

God fart for IBEN

Anh-Marthe Storheil var godt fornøyd med København-messa

IBEN har hatt en meget god messe i København. – Vi har hatt stor trafikk på standen, med besøk av mange positive, optimistiske innkjøpere. Både eksisterende kunder og nye, fra en rekke land. Og vi har også hatt besøk av mange av våre norske kunder, som er begeistret over det de ser av vår- og sommerkolleksjonene våre, sier en fornøyd Anh-Marthe Storheil.

Powered by Labrador CMS