Arrangørene tilpasser seg myndighetenes restriksjoner og flytter Copenhagen Fashion Week til 9. - 12. august

Copenhagen Fashion Week fra 9. til 12. august

Copenhagen Fashion Week gjennomføres likevel, men flyttes fra de planlagte datoene til 9. til 12. august.

Publisert

Avgjørelsen om å flytte moteuken fra 4. – 7. august til 9. – 12. august 2020 ble tatt basert på et tett samarbeid mellom Copenhagen Fashion Week, messene CIFF og Revolver og bransjeorganisasjonene Dansk Mode & Textile (DM&T) og Wear.

Siden corona-nedstengningen av Danmark har de fem organisasjonene fulgt nøye med på utviklingen i samfunnet og motebransjen, samt diskutert de mange forskjellige alternativene som er tilgjengelige for den kommende moteuken. Flere datoer har vært i spill, men den endelige beslutningen er basert på flere faktorer, først og fremst viktigst helsesikkerhet og hva som er best for industrien, heter det i en pressemelding fra arrangørene.

- Vi er heldige at det danske samfunnet åpner seg mye raskere enn ventet, noe som gjør det mulig for oss å holde Copenhagen Fashion Week veldig nær de opprinnelig planlagte datoene. Alle våre aktiviteter vil selvfølgelig bli satt opp for å oppfylle gjeldende regelverk, uttaler Cecilie Thorsmark, administrerende direktør i Copenhagen Fashion Week, og fortsetter:

- Vi har fått enorm støtte fra den skandinaviske motebransjen, da Copenhagen Fashion Week fortsetter å være en viktig og sårt tiltrengt plattform for bransjens salg, eksport og internasjonale samarbeid. Å opprettholde datoene i begynnelsen av august er en avgjørende fordel for dem, og derfor er vi veldig glade for å kunngjøre de nye datoene, avslutter Thorsmark.

Powered by Labrador CMS