Copenhagen Fashion Week gjennomføres

Copenhagen Fashion Week har nettopp kunngjort at visningsdelen vil bli avholdt som planlagt i februar 2021, tross den danske myndighetenes vedtak om nedstengning. Messearrangørene CIFF og Revolver vil kunngjøre hva de bestemmer seg for 7. januar.

Publisert

På grunn av regjeringens strengere restriksjoner på fysiske samlinger i Danmark, er det fortsatt stor usikkerhet om det er mulig å holde messer eller ikke. Men Copenhagen Fashion Week finner sted som planlagt i uke 5, fra 2. februar til 4. februar 2021, heter det i en pressemelding fra Copenhagen Fashion Week. I sommer lanserte Copenhagen Fashion Week et nytt hybridformat med både fysiske og digitale show og presentasjoner, og det vil være dette formatet som skal benyttes i februar.

- Copenhagen Fashion Week i København er fullstendig klar over at vi er i en situasjon med en raskere spredning av Covid-19 og strengere restriksjoner enn i sommer, og vi vil selvfølgelig ta alle forholdsregler for å sikre alles sikkerhet. Samtidig gir moteuken de nødvendige mulighetene for bransjen når det gjelder salg, PR og vekst. Vi er overbevist om at vi har utviklet et levedyktig hybridformat som gjør at merker kan delta uansett - med alt fra forhåndsproduserte filmer til fysiske og live-streamede presentasjoner. Og om det vil være med publikum eller ikke, vil tiden vise, skriver Cecilie Thorsmark i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS