Helene Torp-Holte deltar i "Creators Cosmos"

«Creators Cosmos” på Oslo Runway

Oslo Runway åpner dørene for første gang for «Creators Cosmos». Konseptet har som visjon å tilby flere designere muligheten til å delta på Oslo Runway.

Publisert

Oslo Runway synes det er viktig at alle aktører innen norsk mote får vist seg fram under den norske moteuken. Derfor åpner de opp for muligheten til å stille ut ulike kreasjoner i deres main location, Bankplassen 4, I praksis vil dette fungere som et utvidet showroom for de designerne som ønsker å delta.

Alexandra Standahl

Her inviteres designere til å være kreative og leke med forskjellige elementer når de skaper hvert sitt univers som reflekterer merket eller en spesifikk kolleksjon.

Det er stor spennvidde på de som stiller opp i den førte utgaven av «Creators Cosmos», fra ferske designere og små bedrifter til Varner, som viser de 20 kule høst-styles som ennå ikke har vært i butikk.

Disse vil delta i «Creators Cosmos»:

Helene Torp-Holte, Alexandra Standahl, Leik Knitwear, Varner, Since Oslo, The Product, Kari Traa, Smart Water, Mr. Smith, Villoid, Johaug, Esmod og Oslo Metropolitan University (OsloMet).

Åpningstider for Creators Cosmos er tirsdag 14. august fra kl. 11.30 til 18.00 og onsdag 15. august kl. 11.30 til 18.00.

Powered by Labrador CMS