- En fin måte å gjør einnkjøp på, sier jentene i Floyd Lagunen og Freequent, her på ebsøk hos Hanne Thorsen i Sisters Point.

- En effektiv måte å kjøpe inn på

Vårens minimesser ble dratt i gang i Quality Hotel Admiral mandag.

Publisert

- En fin og effektiv måte å kjøpe inn på, her treffer vi flere leverandører samtidig og får utnyttet dagen på en god måte, slår jentene i Freequent Galleriet og Floyd Lagunen fast, mens de ser hva Hanne Thorsen i Sisters Point har å tilby.

Innkjøpere fra hele Hordaland tok turen for å kjøpe inn – både høstvarer, tilbehør og varer for omgående levering. Andelen utstillere med varer for omgående levering på minimessa har økt de siste sesongene. Det er tydelig at innkjøperne porsjonerer ut budsjettene på en annen måte enn før, og sørger for å holde igjen midler til å kunne kjøpe varer gjennom hele sesongen.

Ette ren rolig start mandag formiddag økte trafikken utover ettermiddagen og kvelden, og utstillerne kunne fortelle om langt mer velfylte avtalebøker på tirsdag.

Minimessa flytter seg til Quality Waterfront Hotel i Ålesund på onsdag, reiser videre til Quality Augustin Hotel i Trondheim og avslutter lørdag og søndag i Clarion the Edge Hotel Tromsø.

Powered by Labrador CMS