Fam Irvoll viser sin nye kolelksjon på Oslo Runway i august.(Foto: Fam Irvoll)

Fam Irvoll på Oslo Runway

Fam Irvoll gjør come back på catwalken, og viser sin kolleksjon på Oslo Runway 22. august. Andre nye på Oslo Runway er Line of Oslo og Siv Elise Seland i iiS Woodling.

Publisert

Oslo Runway har presentert de ti første utstillerne som skal vise sine kolleksjoner i august. I tillegg til de tre nykomlingene finner vi designere som har vært med tidligere: Iben, byTimo, FWSS, Cala Jade, Tom Wood, Veronica B. Vallenes og Moods of Norway. Flere vil komme til etter hvert. Oslo RUNWAY har visninger 22. til 24. august, med Sentralen som hovedbase, og endelig visningsplan blir offentliggjort senere.

OSLO RUNWAY startet våren 2015 av THIS IS PR, med Ditte Kristensen som prosjektleder for arrangementet. De mente Norge savnet en arena hvor både etablerte og unge norske designere kunne vise sine fremtidige kolleksjoner til innkjøpere, presse, opinionsledere og sluttbrukere. Det viste seg fort at det var interesse og behov for dette, og OSLRW har siden vokst og blitt en viktig visningsplattform for norske merker.

Line of Oslo viser på Oslo Runway
Powered by Labrador CMS