Jannike Moe ønsker innkjøperne velkommen til en fargerik og faglig Fashion Week på Fornebu

Fargerik og faglig Fashion Week

Norwegian Fashion Center inviterer til en fargerik fashion week: Det blir Color Cocktail under Norwegian Fashion Week på Fornebu, med start lørdag 10. august.

Publisert

- Vi har engasjert stylist Jan Gunnar Svenson til å gjøre et fargerikt, innbydende og ikke minst faglig tungt program med tittelen Trender og Tendenser for SS20. Vi arbeider ut fra fire temaer, og vi skal ha utstillinger med klær fra leietakerne for å illustrere de fire temaene og vise innkjøperne hovedlinjene de bør følge ved sesongens innkjøp ved hjelp av trend-boards for SS20, forteller Jannike Moe, daglig leder i Norwegian Fashion Center.

- Jan Gunnar Svenson skal holde tre trendforedrag de første dagene. Men hele opplegget har en rød tråd og er organisert slik at alle vil få et faglig utbytte og et innblikk i sesongens viktigste farger og trender uansett når de kommer for å kjøpe inn. Utstillingene vil stå oppe både uka før og etter selve innkjøpsuken. Målet vårt er at gjestene våre skal alle føle at de får informasjon, inspirasjon og faglig påfyll uansett når de besøker oss, sier hun,

Pop up inn i senteret

- For å få en god og fortettet messestemning er det besluttet at alle pop up-utstillerne flytter ut av The Hub og får plass inne i senteret, sammen med de faste showrommene. – Vi bruker alle ledige fellesarealer og rom for å skape en god messestemning, sier Moe, som har enda en god nyhet til de besøkende:

- Denne gangen kan vi tilby gratis parkering under hele messa, fram til 18. august, i parkeringshuset i kjelleren.

Mat, drikke og relax på Torget

- Som vanlig vil vi i tillegg tilby et variert tilbud av mat og drikke, med tre foodtrucks, egen kaffevogn, bar, gratis frokost hver dag og pølsevogn i resepsjonen. Det blir masse aktivitet med telt og mange muligheter til å slappe av ut på torget. Inne vil vi som vanlig ha en Beauty wall med Tone Lise Akademiet og Beauty Products. Det er også gjort en samarbeidsavtale med Sjøflyhavna, der utstillere og gjester får spesialpriser, sier hun.

Powered by Labrador CMS