Fargerik visning på Fornebu

Masse farger og blomsterprint i delikate og elegante antrekk som viser hva som kommer til høsten og hva innkjøperne bør sørge for å ha i butikkene sine. Det var summen av visningene i Norwegian Fashion Center tirsdag.

Publisert

Et knippe av leietakerne i Norwegian Fashion Center hadde slått seg sammen om to fellesvisninger i The Stage på Fornebu tirsdag for å vise trendene for AW18. De som viste smakebiter fra sine kolleksjoner var Close To My Heart, Croche, Tia, Molly Jo, Rinascimento, Skovhuus, Cero-Etage, I.M. Peoples, JQ Jeans, Eterna og Vannucci.

Visningen var et kjapt dykk ned i den trendstrømmen som vil dominere motebildet kommende høst, og som preger det som tilbys fra de ulike leverandørene:

Fargene å dominere. Rødt i alle nyanser fra dyprød over til oransje er viktig. Farger og mønstre kombineres. Leverandørene fyller på med flere andre farger enn før, og vil fortsette med det fremover. Særlig blomster eller andre naturinspirerte motiver. Kjole/skjørt/bukse med motiv sammen med en strikkegenser eller jakke blir viktige antrekk. Og ikke å forglemme: Rutene er til de grader tilbake i motebildet for damene.

Farger, volum og pels preger yttertøyet. Dempede naturgrønne eller brune plagg er en rolig måte å få flere farger i garderoben sin, men sesongen byr også på yttertøy i lilla, blå, gul og rød. Jakker med volum i forskjellige lengder er fortsatt aktuelle, mens kunstig pels i farger også er med i leverandørenes kolleksjoner.

Stripene er fortsatt aktuelle. De ses i forskjellige bredder, spesielt i bluser/skjorter, bukser og dresser. De kommer i klassiske farger som svart, hvit og blå, men også i sterke farger. Den brede sportsinspirerte stripen er den nye varianten og gir det klassiske en casual vri.

Powered by Labrador CMS