Organisasjoner og arrangører samarbeider for å gjennomføre moteuken i København i august

Felles løft for moteuken i København

Copenhagen Fashion Week, CIFF, Revolver, Dansk Mode & Textil og Wear har inngått et samarbeid om å gjennomføre moteuken i København i august.

Publisert

I en pressemelding slår samarbeidspartnerne fast at de planlegger å gjennomføre moteuken som planlagt, i uke 32.

Corona-krisen har rammet motebransjen hardt, og usikkerheten rundt pandemiens utvikling gjør at det er svært vanskelig å planlegge hvordan den kommende moteuken skal se ut. Messene i Paris, Milano og London i juni er utsatt, og de danske arrangørene Copenhagen Fashion Week, CIFF og Revolver har derfor gått sammen med har derfor gått sammen Dansk Mode & Textil og Wear for å få en best mulig feles og koordinert innsats for å få arrangementene i København i havn.

- Det er nå vi for alvor skal stå sammen og bevise at vi gjennom en koordinert innsats kan gi moteuken muligheter til å overleve tross den vanskelige situasjonen. Den er til for å løfte bransjen, og det er et ansvar som forplikter, også i denne utfordrende tiden, sier Cecilie Thorsmark, CEO i Copenhagen Fashion Week.

Blir annerledes

Alle parter er enige om at SS2- moteuken kan og skal gjennomføres, men at det naturligvis må tilpasses etter bransjens situasjon. Det betyr at alle er innstilt på å inngå kompromisser og finnealternativer til de eksisterende messeformatene. –

- Det beste vi kan gjøre akkurat nå er, gjennom en tett dialog med bransjen, fokusere på hvordan vi i denne krisetiden kan skape de beste forutsetninger for salg, business og PR. Moteuken er bransjens viktigste plattform for salg og PR. Derfor må vi tilpasse oss slik at bransjen får den støtte, synlighet og det løftet som det er behov for akkurat nå, fortsetter Cecilie Thorsmark.

Powered by Labrador CMS