Det blir show og visninger i Norwegian Fashion Center (Foto: Helene Remøy)

Fellesstart på innkjøpsuka

Det blir fellesstart på innkjøpsuka i Oslo i februar. Både Norwegian Fashion Center på Fornebu og Moteforum legger sin innkjøpsuke fra lørdag 3. februar til fredag 9. februar, og de øvrige showrommene følger etter. Dermed blir innkjøpene i Oslo en naturlig fortsettelse av messene i København, som går tirsdag fra 29. januar til 2. februar.

Publisert
Jannike Moe (Foto: Helene Remøy)

Begge steder vil ha åpent både uka før, og helgen etter selve innkjøpsuka.

- Vi fortsetter som før, med offisiell åpning av Norwegian Fashion Week lørdag 3. februar klokka 12, og stort kick off show lørdag klokka 18. Og her blir det et overraskende og forrykende show, med masse overraskelser, noe helt nytt i forhold til forrige gang, lover daglig leder Jannike Moe i Norwegian Fashion Center.

- Utover uka blir det moteshow hver dag, en beauty wall med gratis pleie- og velværetilbud, god mat og drikke og gode muligheter til å slappe av og treffe kolleger mellom avtalene. Shuttle-bussene er skrinlagt foreløpig, men det jobbes med nye løsninger for transport, og vi blir gjerne med på et samarbeid om transportløsninger og andre opplegg som gjør det enklere for innkjøperne, sier Moe.

Det blir som vanlig pop up-utstillinger i The HUB. De som var med i august får fortrinnsrett med invitasjon denne uken, mens det blir sendt ut generelle invitasjoner til andre noen dager senere.

Moteforum starter sin Moteuke samtidig, 3. februar, etter omtrent samme oppskrift som før. Med en blanding av faste leietakere og pop up-utstillinger, og med en del nyheter og innslag som Hanne Lillegård i Moteforum kommer tilbake til etter hvert. – Vi er innstilt på å finne gode måter å samarbeide med de andre aktørene på, slik at vi kan presentere et opplegg som gjør det enkelt, rasjonelt og hyggelig for innkjøperne, sier hun.

Texcon har avviklet sin messe, og ønsker også å bidra til å finne samarbeidsformer som gjør arbeidsforholdene for innkjøperne best mulig.

Hanne Lillegård og Morten Granvold legge ropp til en effektiv og hyggelig moteuke i Moteforum (Foto: Ove Hansrud)
Powered by Labrador CMS