Jannike Moe, daglig leder i Norwegian Fashion Center

Flere utstillere i Norwegian Fashion Center

Norwegian Fashion Center på Fornebu vokser. Fire nye leietakere er på vei inn, slik at det nå er 116 leverandører på plass i senteret. Bookingen av pop up-stander til Norwegian Fashion Week i august er i full gang, og det klargjøres for utleie av flere permanente showrom.

Publisert

Nye leietakere

De som nå kommer inn som faste leietakere er Optura AS som spesialiserer seg på klokker, My Sisters Agency med økologiske barneklær og sko, Box Fresh AS, som også er kjent som shadesofnorway - med solbriller fra kjente merkenavn, og en meget veletablert og kjent leverandør av dame og barneklær

Flere showrom

Med de nye leietakerne på plass er det bare tre ledige rom igjen i de fem etasjene i motehuset på Fornebu. Derfor arbeider Telenor med å åpne for utleie av permanente showrom i 6. etasje, med tre soner, hver på 600 kvadratmeter. Her blir det anledning til å etablere seg med større showrom, med gode muligheter til å påvirke utformingen og skreddersy sine lokaler.

Starter Fashion Week lørdag

Vi har nå fått gjennomført det alle har ønsket seg i lang tid - nemlig til å starte messa dagen etter Københavnmessene. Så vi åpner klokka 12 den 12. august og holder ett fantastisk kick-off samme kveld. Dette for å møte behovet til våre kunder - og gjøre det lettere for alle, sier daglig leder i Norwegian Fashion Center, Jannike Moe.

Hun forteller om stor interesse for å leie pop up stands i The HUB (i nabobygget) og i 6. etasje under Norwegian Fashion Week fra 12. til 18. august. Bookingen av stands er nå i gang.

Innkjøpsdager i mai

Men det blir aktiviteter på Fornebu også i mai, forteller Moe. - 22. og 23. mai arrangerer vi Innkjøpsdager hvor vi viser frem nyheter fra Fall/Winter 17, julekolleksjoner, Pre- spring 18 og omgående varer, og inviterer innkjøpere fra hele landet.

Powered by Labrador CMS