«Grand opening» på Fornebu

Med fantastisk operasang, moteshow, musikk, glamour og høytidelig snorklipping av Bærums ordfører Lisbeth Hammer Krog ble Norwegian Fashion Center offisielt innviet mandag kveld. En «grand opening» og åpningsparty med stappfullt av folk.

Publisert

Daglig leder Jannike Moe, styreleder Ragnar Hole og de andre leietakerne i Norwegian Fashion Center på Fornebu fikk akkurat den åpningen de ønsket seg. Med et åpningsshow som gikk akkurat slik det skulle, og med mange hundre tilskuere som fylte atriet og alle trapper, balkonger og korridorer i det flotte bygget til det var aldeles stappfullt.

Hun kunne entre scenen sammen med Bærums ordfører Lisbeth Hammer Krog og stolt ønske velkommen til «Norges desidert største kraftsenter i motebransjen». Med 114 faste showrom og nær 70 pop up-stands på Fornebu denne uken er det ingen som kan motsi henne. Og leietakere og innkjøpere fikk meget hyggelige velkomstord av Bærums-ordføreren, som refererte til «Fornebu-erklæringen», som blant annet slår fast at Fornebu skal være møtestedet for kunnskapsrike og kreative mennesker og bedrifter, et sted hvor gammel klokskap møter ny kunnskap. Hun kunne slå fast at Fornebumiljøet kler motebransjen, og at motebransjen kler Fornebu.

Før åpningen mandag kveld hadde leverandørene i senteret fått en meget hyggelig opptakt med masse innkjøpere som var imponert og begeistret over de lyse, tiltalende og oversiktlige lokalene. Og aller viktigst, handelen gikk bra. For å sitere en av de mest fornøyde leverandørene: - Trodde ikke det var mulig å få så mange nye kunder på en dag!

Med spennende matretter, bar og egen barista i et hyggelig loungeområde, god musikk og mange muligheter til hyggelig bransjeprat med kolleger mellom avtalene, og med fashionfoto-utstilling og motebibliotek, var det satt en fin ramme rundt det nye kraftsenteret i motebransjen.

Powered by Labrador CMS