Fin stemning på Texcon-kvelden på Aymara

Hyggelig og nyttig Texcon-mingel

Texcon inviterte sine medlemmer og leverandører til uformell bransjekveld søndag, og det ble en koselig kveld med livlig bransjeprat kolleger imellom på restaurant Aymara.

Publisert

Både innkjøpere og leverandører er inne i en hektisk uke, og mange hadde avtaleboka full til godt utpå kvelden. Derfor var det lagt opp til «fleksistart», slik at man kunne komme innom i løpet av kvelden, da alle avtalene var unnagjort. Det var det mange som gjorde og det ble etter hvert god stemning med utveksling av erfaringer og uformell bransjeprat.

Messe nummer 100!

Liv Smedsrud (t.v.) deltar på sin innkjøpsmesse nummer 100

Liv Smedsrud i A. Haugen AS på Tingvoll har jobbet med klær i hele sitt voksne liv. Nå er hun i Oslo på sin innkjøpsmesse nummer 100. Hun var med på innkjøp første gang da hun var 16 år, og siden har hun, med ett eneste unntak, vært på messe hvert halvår.

Søndag var hun med på Texcons bransjetreff hvor hun koste seg sammen med gode kolleger og fikk koblet litt av i en hektisk innkjøpsuke. Hun fyller snart 67 år, men har ingen planer om å bli pensjonist. – Jeg har ingen til å overta, og har heller ingen planer om å selge. Og det er helt uaktuelt å legge ned: - Det kan jeg ikke gjøre, av hensyn til bygda, sier hun. Et lite lokalmiljø som Tingvoll må ha en klesbutikk, derfor vil hun stå på videre.

Powered by Labrador CMS