Kick off på Fornebu 12. august

Norwegian Fashion Week på Fornebu starter lørdag 12. august, og daglig leder i Norwegian Fashion Center, Jannike Moe, kan love et innholdsrikt åpningsshow og masse aktiviteter utover uken.

Publisert

- Vi starter lørdag den 12.august klokka 12, og klokka 18 samme kveld har vi stort Kick Off med masse musikk, artister, dansere, bobler og et fantastisk fashionshow i Fashion Centeret.

Daglig leder Jannike Moe i Norwegian Fashion Center

I «The Tent», et stort telt på torget mellom de faste showrommene og pop up-standene i THE HUB vil all servering, med barbeque, bar og DJ, mingling og sosiale aktiviteter foregå. The Tent binder sammen de faste showrommene og pop up-standene på en fin måte, sier Moe.

Åpningsshowet vil blant mye annet by på et nytt stjerneskudd på den norske artisthimmelen, Anna-Lisa, som lanserer en ny låt. - Dansere og modeller vil vise vårens trender i et fashionshow som Moe forsikrer vil bli friskere, spenstigere og tøffere enn få, forsikrer hun.

Søndag 13. august blir det motevisninger av sesongens kolleksjoner fra Seafolly og Marlies Dekkers. Mandag 14.august har Close To My Heart visning, og onsdag er det Fashion Week Party i The Tent. – Og det vil komme mer lover Jannike Moe.

Hun er meget godt fornøyd med at stadig flere er interessert i faste showrom på Fornebu. Til nå har senteret fått 116 leietakere, og flere er på vei. THE HUB er så å si fulltegnet av pop up-utstillere, så alt ligger til rette for stor aktivitet og livlig handel på Fornebu fra 12. til 18. august.

Hele uka vil det gå shuttlebusser kontinuerlig mellom Skøyen, Lysaker og Fornebu. Avgang hver halvtime fra Skøyen og kvart på og kvart over hver time fra Fornebu.

Powered by Labrador CMS