Klart for Fashion Week på Fornebu

Norwegian Fashion Center drar i gang sin Fashion Week lørdag morgen. Den offisielle åpningen er klokken 18 lørdag kveld i The Lounge.

Publisert

DJ Jan Gunnar Sollie sørger for å skape en ekstra hyggelig stemning og alle som ønsker det, får bobler i glasset. Solli er for mange mest kjent som en tidligere fotballspiller med erfaring på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå. Men det ikke alle vet er at under hele sin aktive karriere dyrket han sin musikkinteresse ved å bruke ferier og passende anledninger til å gjøre opptredener som DJ. Solli har spilt på noen av verdens mest attraktive nattklubber i New York, Las Vegas og ved gjentatte anledninger blitt hyret inn for å varme opp for noen av de største DJs i verden.

Visninger og årets leverandør

- Tirsdag 6. februar blir det motevisninger klokka 13 og 17. Her vises det smakebiter av kolleksjonene til Close To My Heart, Croche, Tia, Molly Jo, Rinascimento, Skovhuus, Cero-Etage, I.M. Peoples, JQ Jeans, Eterna og Vannucci deltare. I forkant av den siste visningen vil Tekstilforum dele ut prisen til Årets leverandør.

Loungen er møtestedet for mingling og servering. Baren er åpen hver dag. Ukens mat-tema er danske smørbrød. BeautyWall med Tone Lise Akademiet holder åpent under hele messa og byr på gratis behandlinger. AutoXO stiller Maserati på Torget.

Den offisielle delen av Fashion Week på Fornebu avsluttes fredag 9. februar kl.18, men senteret har åpne dører også lørdag 10. og søndag 11. februar.

Powered by Labrador CMS