Klart for messer i København

Neste uke er det klart for Copenhagen Fashion Week. Moteuka starter med visninger på tirsdag, mens messene CIFF, CIFF Youth og CIFF Sporting i Bella Center og Revolver i Øksnehallen går fra onsdag 29. til fredag 31. januar.

Publisert

København-messene markerer seg i stadig større grad som Skandinavias viktigste møteplass for motebransjen. Verken Stockholm, Helsingfors eller Oslo er i nærheten. Her er det mer snakk om en innkjøpsuke, mens MESSEN er i København. For svært mange norske innkjøpere er en inspirasjons- og innkjøpstur til København et must før de går løs på avtalene i Oslo fra lørdag 1. februar og utover den neste uka.

En rekke norske merker er på plass med egen stand i København. På CIFF finner vi som vanlig Blender Agency med en stor stand, med CalaJade, Diemme og FWSS tett inntil. Øvrige norske utstillere på CIFF er A&C Oslo, Aphru. Blæst, Boheme, Camilla Pihl, Holzweiler, Iben, JohnnyLove, Syversen og Riccovero. Fleischer Couture stiller på CIFF Youth.

FWSS er som vanlig på plass i Bella Center

Holzweiler og Michael Olestad er inne i det offisielle visningsprogrammet til Copenhagen Fashion Week. Holzweiler har etter hvert blitt et fast innslag, og har visning i The Plant CPH i Raffinadervej 22 onsdag klokken 14. Michael Olestad viser i Enghavevej 82B torsdag klokken 14.

Youth og Sporting

CIFF lanserer denne gang et nytt område for sport og funksjonsklær, CIFF Sporting. De har også i samarbeid med jeansmerket Lee et bærekraftprosjekt som de åpner for forbrukere.

CIFF Youth, med klær, sko, accessoirer og interiørtrender til barn og ungdom utvider med et nytt område, Next, på Bella Center. Formålet med Next er ifølge arrangørene å hjelpe unge, talentfulle merker med å vokse. Next blir en integrert del av CIFF Youth, men får sitt eget univers og sin egen visuelle identitet.

Fast showrom for DK Company

DK Company er en av de største aktørene på CIFF. Fra og med kommende messe har det danske konsernet besluttet å flytte inn i et permanent showrom i Bella Center. På ingen måte noen protest mot messen, men et innstendig ønske fra organisasjonen om å ha alle merker på samme sted og et permanent møtested for våre kunder gjennom hele året, ifølge konsernsjef Jens Poulsen. Det nye showrommet er på hele 2700 kvadratmeter, i to etasjer.

Livid er en av de norske utstillerne på Revolver

Uformell og skandinavisk Revolver

Revolver i Øksnehallen byr som vanlig på en lang rekke av de beste og anerkjente skandinaviske merkene. Revolver er kjent for sin spesielle og uformelle messestemning hvor små og store merker står side om side.

I etterkant av forrige messe i august 2019 annonserte Revolver-arrangørene at de ville utvide, slik at Revolver-mesen ville gå både i Øksnehallen og i Forum. Men på senhøsten valgte de å utsette utvidelsen til moteuken i august 2020.

Fra den 29. til den 31. januar vil de besøkende på Revolver møte noen av de mest progressive, designdrevne motemerkene i Skandinavia. Her møtes innkjøpere fra hele Norden i tillegg til en lang rekke internasjonale gjester.

Norske utstiller på Revolver er ByTimo, BRGN, Bjørg Jewellery, Ella&il, Fram, Maud, Iis Woodling, Line of Oslo, Untold Stories, Livid og The Product.

Powered by Labrador CMS