Det legges opp til fysisk moteuke i København i august

København med fysisk moteuke i uke 32

Hvis alt går slik arrangørene legger opp til, uten korona-tilbakeslag, blir det en fysisk moteuke i København i uke 32, fra 10. til 13. august.

Publisert

Copenhagen Fashion Week, messene Revolver og CIFF og bransjeorganisasjonene Danish Fashion & Textile og WEAR kunngjør i en pressemelding at moteuken kommer tilbake som en fysisk begivenhet for SS22, med messer, utstillingerog visninger.

Copenhagen Fashion Week starter med visninger tirsdag 10. august, mens messene CIFF, CIFF Youth i Bella Center og Revolver i Øksnehallen og Forum holder åpent fra onsdag 11. til fredag 13. august.

- Vi gleder oss veldig til å ønske alle velkommen til en fysisk moteuke, hvor vi selvfølgelig fortsatt vil fortsette de mange digitale initiativene som det siste året har gitt opphav til. Verdien av å kunne møtes igjen og fylle vår fantastisk by med kreativt uttrykk er noe vi alle gleder oss til, sier Cecilie Thorsmark, administrerende direktør i Copenhagen Fashion Week.

Copenhagen Fashion Week og messene vil selvsagt følge myndighetenes krav og anbefalinger om Covid-19 og vil ta alle nødvendige forholdsregler i planleggingen og gjennomføringen av SS22-utgaven, heter det i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS