Godt over 100 utstillere md klær, sko, tilbehør og smykker på MotemessenOslo

Lisbeth Larsen på MotemessenOslo

Lisbeth Larsen er til daglig global fargesjef hos Jotun og en velkjent person også i tekstilbransjen. På MotemessenOslo holder hun inspirasjonsforedrag.

Publisert

Som de fleste vet, er hun over middels opptatt av hvordan farger påvirker oss, hvilke som historier ligger bak og hvordan trender og tendenser oppstår.

På MotemessenOslo skal hun holde foredrag lørdag og søndag klokken 14 i området ved catwalken.

Lisbeth Larsen

- Jeg gleder meg veldig, sier hun. - Mange vet jo allerede hvordan farger påvirker oss og kan sette oss i ulike stemninger. Dagens forbrukere kan og vet mye om farger, derfor er det viktig å sette fokus på nettopp farger når man planlegger sine innkjøp. I foredraget på MotemessenOslo vil jeg sette forbrukertendenser inn i en større sammenheng. Våre drømmer og ønsker for tiden vi lever i er i endring. Luksus betyr for eksempel ikke det samme i dag som for et par sesonger siden , sier hun.

Foredraget tar spesielt for seg tendenser for vår/sommer 2018, om hvilke nyanser, silhuetter og detaljer som blir viktige for den sesongen.

- Jeg håper flest mulig vil høre foredraget og at det vil gi innkjøperne en forståelse for sesongen vi går i møte. Det blir også et og annet tips for innredning og eksponering, samt en dose velkjent humor, sier hun.

MotemessenOslo har samlet godt over 100 utstillere i B-hallen i Norges Varemesse. Her vises et stort antall varemerker med stor spennvidde, fra klær og sko til alle typer tilbehør tilbehør og smykker.

Powered by Labrador CMS