Linda Wickmann og Max Factors overtar som ny make up-partner for Oslo Runway

Max Factor ny OSLRW-partner

OSLO RUNWAY får med seg Max Factor som offisiell makeup-partner under OSLRW visningene.

Publisert

Siden oppstarten har OSLRW samarbeidet med L’Oréal Paris, som skjønnhetspartner. Denne sesongen overtar Max Factor..

- Vi gleder oss til å være en del av Oslo Runway, der moter og trender skapes. Linda Wickmann er Max Factors ansvarlige makeupartist i Norge og vil være med å forme det kreative utrykket på̊ catwalken, uttaler Silje Grimstvedt, Sr. Brand Manager Max Factor Norge.

Max Factor har en lang historie innen skjønnhet og ble første gang lansert for forbrukermarkedet i 1920. Innovasjon, håndverk og makeupartisteriet har alltid vært hovedfokuset til makeup merket. Mr. Max Factor oppfant begrepet fargeharmoni og apparater som gjorde det mulig å tilpasse makeupen ut fra hudtone, ansiktsform og hårfarge. I tillegg til at hans makeup-produkter og teknikker gav han en Oscar, samt hans evne til å tiltrekke seg Hollywood-stjerner, hadde Mr. Max Factor en grunnleggende filosofi om at enhver kvinne kan være glamorøse med make-up artistiske ferdigheter gitt med de riktige verktøyene.

- Vi er glade for og ha med oss en så stor og viktig partner som Max Factor. Med Linda Wickmann som kreativ leder er jeg sikker på at hun og designerne vil være med på å utfordre de nye tendensene vi ser innen mote og kosmetikk. Oslo Runway har samarbeidet med L’Oréal Paris i mange år og Cathrine Stabel har vært en av hovedpersonene rundt oppbyggingen av OSLRW. Vi er takknemlige for alle timer hun har lagt ned i dette arbeidet og stolte over å ha hatt henne med i teamet, sier Ditte Kristensen, kreativ leder hos OSLO RUNWAY.

Powered by Labrador CMS