Paul Bukier ønsker velkommen til medarbeider-søndag

«Medarbeider-søndag» på MotemessenOslo

Den nye MotemessenOslo i Norges Varemesse på Lillestrøm arrangerer «medarbeider-søndag» 13. august.

Publisert

- MotemessenOslo ønsker alle medarbeidere velkommen til en inspirerende søndag den 13. august. Bransjen trenger engasjerte og motiverte medarbeidere i alle ledd, sier administrerende direktør Paul Bukier i Texcon AS

. - MotemessenOslo, som arrangeres lørdag og søndag 12.-13. august 2017 på Lillestrøm, gir butikkeierne en flott anledning til å gi medarbeiderne et faglig løft og inspirasjon på en rask og effektiv måte, sier Bukier.

Han tenker spesielt på alle medarbeiderne i butikk som ofte ikke får tid til å delta på faglige og sosiale arrangementer. MotemessenOslo ønsker derfor å etablere søndagen til en dag for hele butikken, hvor alle medarbeiderne kan samles, diskuterer og virkelig føle at de tar del i virksomheten og bransjen. Søndag arrangeres det blant annet et spennende foredrag og to motevisninger til glede for alle de besøkende.

MotemessenOslo arrangeres for første gang og samler ca 100 utstillere med rundt 300 brands, motevisninger og foredrag. Konseptet bygger på Texcons tidligere lukkede innkjøpsmesse, men er nå åpent for alle butikker og utvidet med flere varegrupper som sko, reiseeffekter, sport/fritid og bijouteri.

- En god arena for både handel og inspirasjon. Husk at medarbeiderne er kanskje butikkens viktigste ressurs i vår del av bransjen og den tiden hvor ansatte kun ble sett på som en kostnad, er definitivt forbi, avslutter Bukier. Messen er gratis for de besøkende.

Powered by Labrador CMS