Klart for minimesse på Quality Waterfront Hotel i Ålesund
Klart for minimesse på Quality Waterfront Hotel i Ålesund

Minimessa utvider med Ålesund

Minimessa utvider. I høst blir det minimesse også i Ålesund, i tillegg til Bergen, Trondheim og Tromsø. Det er inngått en rammeavtale med Nordic Choice Hotels, slik at alle messene arrangeres på Choice-kjedens hoteller.

Publisert

Minimessearrangørene har fått henvendelser fra både leverandører og butikker i Møre og Romsdal om at det bør legges et minimessearrangement til dit. - Nå prøver vi med messe i Quality Waterfront Hotel i Ålesund onsdag 25. oktober, sier Otto Davidsen og Arnulf Sagplass.

Minimessene starter i Bergen, i Quality Admiral Hotel mandag 23. og tirsdag 24. oktober. Så går turen videre til Ålesund, hvor det legges opp til at leverandører og innkjøpere kan gjøre avtaler på kvelden den 24., og at det blir full messedag onsdag. Torsdag 26. og fredag 27. er det messe i Quality Augustin Hotel i Trondheim, før det hele avsluttes i Clarion the Edge Hotel i Tromsø lørdag 28. og søndag 29. oktober.

- Det er viktig at innkjøperne merker seg at vi er på nye hoteller i Bergen og Trondheim, sier Davidsen og Sagplass, som lover at det blir tradisjonell lutefiskaften i Tromsø, og at det legges opp til fellesmiddager for utstillere og innkjøpere i de andre byene.

Powered by Labrador CMS