Ny direktør for Copenhagen Fashion Week

Cecilie Thorsmark blir ny administrerende direktør for Copenhagen Fashion Week.

Publisert

35-årige Thorsmark, som begynner i sin nye jobb 1. november, kommer fra en stilling som kommunikasjonsdirektør i Global Fashion Agenda. Tidligere har hun vært presse- og kommunikasjonsjef i Danish Fashion Institute og Copenhagen Fashion Week.

- Det har vært en god ansettelsesprosess med svært mange godt kvalifiserte søkere. Cecilie har store ambisjoner for Copenhagen Fashion Week, og at hun har en klar plan for å gjennomføre dem. Jeg er meget glad for at hun har valgt å vende tilbake til Copenhagen Fashion Week, sier Cecilie Ingdal, sjefredaktør for ELLE Danmark og styremedlem i Copenhagen Fashion Week.

- Jeg er henrykt over å vende tilbake til Copenhagen Fashion Week. Jeg gleder meg til å påta meg det store ansvaret det ligger i å videreutvikle, styrke og sikre moteuken for fremtiden. Jeg mener at Copenhagen Fashion Week har et enda større potensial, og derfor vil jeg blant annet arbeide for å styrke moteukens bæredyktige profil og skape en internasjonal plattform med skandinavisk mote som drivkraft, sier Cecilie Thorsmark.

Powered by Labrador CMS