Adm. dirketør i Texcon er godt fornøyd med responsen på MotemessenOslo

Over 100 utstillere på MotemessenOslo

- Vi er strålende fornøyd med responsen for MotemessenOslo både hos leverandører og butikkene, sier administrerende direktør i Texcon AS.

Publisert

Texcon er morselskapet til TeCEvent AS, som arrangerer messen. - Gjengen i TeCEvent har stått på og jobbet knallhardt for å få messen opp og stå og de har virkelig fått lønn for strevet, sier Bukier.

- «Til tross for datoendringer og nye åpningstider i deler av bransjen, så er tilbakemeldingene svært positive. Vi regner med over 100 utstillere med ca 250 ulike merkevarer. Mange utstillere har sett potensialet og effektiviteten ved å jobbe på messe. Lavere salgskostnader for leverandørene kommer jo butikken til gode også, fortsetter han.

Den foreløpige listen over utstillerne legges ut på www.motemessenoslo.no torsdag 15.juni. Messen ser ut til å treffe de litt større leverandørene med relativ høy trendfaktor, samtidig som en del nykommere, både norske og utenlandske, er representert.

- Totalt utgjør utstillerne en god blanding av solide merkenavn, dels litt yngre og dels nye merker, som til sammen vil gi innkjøpere og butikkmedarbeidere viktig informasjon om trender, produkter og «hva som rører seg i bransjen», avslutter Bukier.

Powered by Labrador CMS