Rimeligere å vise i København

Copenhagen Fashion Week setter ned prisene på sine moteshow for å få med seg flere nordiske designere som vil vise sine kolleksjoner under moteukene I København.

Publisert

For å fortsette sin vekst og utvikling og befeste posisjonen som Nord-Europas viktigste og største moteuke presenteres nå en ny prisstruktur som gjør det enklere å bli en del av den offisielle showkalenderen under Copenhagen Fashion Week.

En betydelig prisreduksjon og en mer oversiktlig prisstruktur skal gjøre det rimeligere og enklere for både etablerte merker og nykommere, ifølge en pressemelding fra Copenhagen Fashion Week.

En komplett showpakke vil koste 10.000 danske kroner for merker med en årsomsetning under 20 millioner DKK. For merker som har en høyere omsetning vil showpakken koste 30.000 DKK.

Det presenteres også en ny kategori på showkalenderen: CFW Newcomers for nye merker. De vil få de fire første sesongene for en redusert pris, for øvrig det samme som designskolene – 5.000 danske kroner pr. gang. I tillegg kommer en administrasjonsavgift på 2.000 DKK for alle merker.

De som ønsker å delta med show i København under moteuken i august må søke senest 1. mai.

Powered by Labrador CMS