Samler bransjen på Fornebu

Lørdag 3. februar klokken 9 åpner Norwegian Fashion Center dørene for årets Fashion Week. 120 leietakere og 40 pop-up-utstillere står klar til å møte innkjøperne.

Publisert

- Fashion Centeret er Norges største motehandelsarena med sine 120 showroom innenfor alle kategorier; dame, herre, barn, sko, gave og tilbehør. I The Hub gjester 40 pop - up utstillere som vi gleder oss til å vise frem. Her finner en spennende nye aktører i bransjen. Fashion Week er vår viktigste arena for å synliggjøre det store mangfoldet vi har å by på, og ukene i februar og august er selvfølgelig årets to høydepunkter for oss, sier daglig leder Jannike Moe.

Den offisielle åpningen av Fashion Week er klokken 18 lørdag kveld i The Lounge. DJ Jan Gunnar Sollie sørger for å skape en ekstra hyggelig stemning og vi byr på bobler til alle, legger hun til

- Tirsdag 6. Februar blir det visning fra seks av leietakerne, klokka 13 og 17. Loungen er møtestedet for mingling og servering. Baren er åpen hver. Ukens mat-tema er danske smørbrød.BeautyWall holder åpent under hele messa og vi byr på gratis behandlinger. AutoXO stiller med spennende biler på Torget.

Norwegian Fashion Center følger opp Tekstilforums avtale med Norgestaxi, som gir 22 prosent på turer i Oslo-området, og alle får en rabattkupong når de registrerer seg.

- Det er rimelig parkering på baksiden av Norwegian Fashion Center - Bygg L på P5.Ellers på Torget er det 3 timers parkering til kr 20,- pr.time og gratis parkering etter kl.14.30 under bakken, hvor det er over 1700 plasser. Fra Lysaker stasjon går det busser til Snarøya og Fornebu med bare noen minutters mellomrom hele dagen. Den offisielle delen av Fashion Week på Fornebu avsluttes fredag 9. februar kl.18, men senteret har åpne dører også lørdag 10. og søndag 11. februar, sier Jannike Moe.

Powered by Labrador CMS