Baron von Bulldog med hyllest til sterke kvinner og klassiske moteikoner. Foto: Pål Laukli

Seks nye merker klar for Oslo Runway

Oslo Runway vokser. Nå er seks nye merker er klar for visninger. Baron von Bulldog gjør comeback på catwalken, og Høyer lanserer to nye merker. Oslo Runway går 22. til 24. august.

Publisert

Kjell Nordström, bedre kjent som Baron von Bulldog, er velkjent for sine spektakulære show. “Black Rose by BVB” er hans første damekolleksjon, inspirert av “den lille sorte”, og en hyllest til sterke kvinner og de store moteklassikerne i det 20. århundre.

MAUD og FRAM

Høyer lanserer MAUD og FRAM 16. august.

MAUD og FRAM er to nye, norske merker i regi av Høyer, skapt av designere Sophie Noel Vanay (Maud) og Thomas Frodahl (Fram). De har sin lanseringsvisning i forkant av Oslo Runway, 16. august.

HAiKw/

HAiKw/ baserer sin virksomhet på å invitere med seg samarbeidspartnere for å finne nye tilnærming til design og mote og søke mot nye mål. Denne gangen jobber HAikw/ med danseprosjektet Butoh Encounters støttet av det bærekraftige fashionprosjektet Re:Code initiert av det koreanske Kolon Industries.

Mayow er ny designer på Oslo Runway (Foto: Chris Abolade)

MAYOW

MAYOW er et high end herremerke etablert av den unge designeren Hanza Mayow i 2015. Visjonen er å skape luksuriøse og komfortable klær med tidløs og funksjonell design.

Vanessa Rudjord x by MAGMALOU

Vanessa Rudjord x byMagmalou (Foto: Ole Martin)

by MAGMALOU er med på Oslo Runway for tredje gang. Denne gangen i samarbeid med tidligere ELLE-redaktør Vanessa Rudjord.

Powered by Labrador CMS