DK Company har visning av sine merker mandag

Show, Porsche og mediekurs i Moteforum

Godt og vel 60 utstillere med rundt 150 varemerker. I tillegg gratis frokost, kurs i sosiale medier, DK Company-visning, mingling, stylingbar og Porsche til neste avtale. Det er noe av det markedskoordinator Hanne Lillegård i Moteforum kan friste med i Moteuka.

Publisert

Moteforum starter Moteuka lørdag 3. februar, etter omtrent samme oppskrift som før. - Det gode miljøet vi skapte under moteuka i februar og august i fjor har satt seg. Både leietakere og besøkende er godt fornøyd med å ha et sentralt og lett tilgjengelig motesenter, sier Lillegård.

Hun byr de besøkende på gratis frokost hver morgen. Elen Kristvik holder daglige kurs i bruk av sosiale medier. Det er en egen «selfiebar» levert av Fotobaren, og stylingkjeden Frends tilbyr stylingbar. Et samarbeid med Porsche gjør at Moteforum kan tilby innkjøperne standsmessig transport til neste avtale.

Innkjøperne får rabattkort til Norgestaxi ved registrering, noe som gir 22 prosent rabatt når man praier en av selskapets biler. Hvis man bestiller taxi, må det skje med Norgestaxis app for å oppnå rabatt.

Det blir reservert plasser til Norgestaxis biler ved inngangen til Moteforum.

Mandag kveld inviterer DK Company til party og visning av sine merker Cream, Karen by Simonsen, Kaffe, Denim Hunter, Culture og Educe.

De faste leietakerne har lokaler fra 1. til 4. etasje. 5. etasje er satt av til pop up-utstillere, men det vil også være noen pop up-utstillere i 3. og 4. etasje.

Powered by Labrador CMS