Se etter Norgestaxi under innkjøpsuka, så får du rabatterte turer.

Slik får du taxirabatt under moteuka

Tekstilforum har inngått en samarbeidsavtale med Norgestaxi som gjelder fra 9. til 21. august, hvor det gis 22 prosent rabatt.

Publisert

For å oppnå rabatten bestiller du på Norgestaxis app og oppgir «moteuka2018». Om du praier en av Norgestaxis biler på holdeplass viser du fram armbånd fra Moteforum eller Norwegian Center eller oppgir passordet Tekstilforum.

Last ned Norgestaxis app her

Dette gjelder alle strekninger i Oslo, også til Fornebu, men ikke til og fra Gardermoen.

Norgestaxi har tidligere trykket opp rabattkuponger, men for å gjøre ordningen enklere legitimerer du deg nå med armbåndene du får ved registrering på Moteforum eller Norwegian Fashion Center, eller ved å oppgi passordet Tekstilforum.

Treffsted: Louise

Vi har gjort en avtale med Louise på Aker Brygge, som blir vårt samlingssted under moteuka. Det er alltid hyggelig å møte kolleger i en uformell setting etter en lang arbeidsdag, og Louise og Aker Brygge tidlig i august vil garantert være en fin ramme rundt en middag og hyggelig bransjeprat.

Louise kan tilby hyggelige rabatter på bobler til motefolket. Hvis dere viser fram armbåndet dere får vede registrering får dere bobler til 49 kroner pr. glass, eller 295 kroner pr. flaske.

Husk at dere må bestille bord på forhånd. Det gjøres på www.restaurantlouise.no. Åpningstidene er fra 11.00 til 23.00 på hverdager og lørdager, og fra 12.00 til 22.00 på søndager.

Powered by Labrador CMS