Søker modeller til Bik Bok Runway Award

Bik Bok og Oslo Runway i samarbeid med Team Models søker etter modeller til Bik Bok Runway Award i august.

Publisert

Bik Bok Runway Award (BBRA) arrangeres for tredje gang under OSLO RUNWAY SS19. Nytt denne sesongen er at Bik Bok og Oslo Runway i samarbeid med modellbyrået Team Models arrangerer en casting der de søker alle jenter i alderen 16-30 til visningen. Søknadsfrist er 05. juni. Her er alle søkekriterier til BBRA: https://bikbok.com/no/bedriftsider/om-bik-bok/bikbok-runway-award/casting/

- Vi ønsker å involvere kundene våre. Vi vet at mange drømmer om å bli modell, og det er derfor veldig moro å gjennom samarbeidet med OSLRW og Team Models få muligheten til å oppfylle drømmer, samt gjøre den norske moteuken mer tilgjengelig for alle jenter, sier Emma Hedman, Marketing Manager, Bik Bok.

- Vi håper å finne nye talenter som har bra utstråling under visningen, og som også forhåpentligvis har potensial for å kunne utfolde seg videre, sier Alexander Nordheim, Team Models.

Bik Bok Runway Award er et samarbeid mellom BIK BOK og OSLO RUNWAY, hvor ønsket er å løfte frem, og anerkjenne unge designtalenter og jobben de gjør. Tidligere vinnere er Anne Karine Thorbjørnsen (2016) og Michael Olestad (2017). Svært mange designspirer har også denne gangen søkt om deltagelse, og i begynnelsen av juni vil en nominasjonsjury nominere fem finalister som får vise frem sine kolleksjoner for publikum og presse den 16 august.

Etter visningene vil vinnerjuryen kåre en vinner som mottar en pengepremie på 100 000NOK, øremerket produksjon av ny kolleksjon eller bestilling av varer til salg, i tillegg en full visning under OSLO RUNWAY AW19 i februar 2019, i tillegg stiller Bik Bok med en mentor.

Powered by Labrador CMS